Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Dir-Air Oy (Y-tunnus 1905696-0 )
+358 10 4215 700
asiakaspalvelu@dir-air.fi
www.dir-air.fi

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Tapio Tarpio
etunimi.sukunimi@dirair.fi
Puh. +358 10 4215 700

3. Rekisterin nimi

Air-In® verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Käyttötarkoitus

Rekisterinpitäjä tai sen valtuuttama yhteistyökumppani käyttää asiakkaiden tai potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti seuraaviin tarkoituksiin:
• asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen
• tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen ja toimitus
• maksaminen, maksujen valvonta ja perintä
• rekisterinpitäjän tuotteiden ja palvelujen markkinointi ja etämyynti sekä
• rekisterinpitäjän liiketoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä asiakaspalvelun kehittäminen.

Rekisterin pääasiallinen käyttötarkoitus on Dir-Air Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Dir-Air Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Dir-Air Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Dir-Air Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Dir-Air Oy:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
• Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tiedot käsitellyistä tilauksista
• Tilausten seurantatiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaita koskevat tiedot saadaan mm. tarjouspyyntöjen, uutiskirjeen tilauksen, tuotetilausten, kilpailuihin osallistumisen ja muiden kontaktien yhteydessä sekä niistä tiedoista, jotka tallentuvat tai tallennetaan asiakkaan palveluiden tai tuotteiden käytöstä. Lisäksi asiakkaiden tiedot saadaan mm. myynnin yhteydessä. Näistä tiedoista tallennetaan ainoastaan niiden potentiaalisten asiakkaiden tiedot, jotka ovat antaneet markkinointi- tai yhteydenottoluvan.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Asiakasrekisterin sisältöä ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu ATK-järjestelmiin, jotka ovat huolellisesti suojattuja sekä verkon osalta kuin fyysisesti. Tietoihin pääsevät vain avainhenkilöt ja niiden tarkastelu vaatii käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumisen.

9. Tarkastus- ja korjausoikeus

Asiakkaalla on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Asiakkaat, joilla on verkkokaupan käyttäjätili, voivat tarkistaa ja muuttaa omia yhteystietojaan myös itse, kirjautumalla omalle tilille.

11. Muut mahdolliset oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot koskevat Suomen sisäisiä toimituksia. Ulkomaille tapahtuvat toimitukset ovat erikseen sovittavissa.

Toimitusaika

Toimitusaika tuotteillemme on yleensä 3-5 arkipäivää, jollei tuotteen kohdalla muuta mainita. Jos tuotteen toimituksessa ilmenee meistä riippumattomia viivästyksiä, otamme yhteyttä tilaajaan ja sovimme mahdollisesta tilauksen purkamisesta tai myöhemmästä toimituksesta.

Toimitustavat

postipaketti 15€ (nouto lähimmästä postista), kotiinkuljetus 20€, muista jättää puhelinnumero.

Maksutavat

maksutavat


Klarna Checkout -palvelun avulla voit tehdä verkkokaupassamme ostoksia helposti, joustavasti ja turvallisesti. Vastaamalla muutamaan kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, S-pankki, Säästöpankki, Aktia) – kaikki yhtä turvallisia.

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta.

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme sinua olemaan yhteydessä suoraan Klarnan asiakaspalveluun p. 09 425 9977(0)1 arkisin klo 8.00–18.00.

Tuotepalautus

Tuotepalautukset tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa paketin noudosta. Ennen tuotteen palautusta ole yhteydessä meihin niin sovimme palautustavasta. Tuotteiden palautus on maksullista. Emme ota vastaan postiennakolla lähettyjä palautuksia, jollei siitä ole sovittu ennakkoon. Suosittelemme, että avaat pakettisi heti postissa ja teet vahinkoilmoituksen postiin mahdollisista kuljetusvaurioista.

Vaihto-oikeus koskee vain saman tuotteen toiseen kokoon vaihtamista. Voit vaihtaa tuotteen veloituksetta saman tuotteen toiseen kokoon yhden kerran, mikäli tilauksen loppusumma pysyy samana tai jää alkuperäistä pienemmäksi.

Täytä ja liitä palautukseen mukaan tilauksen mukana tullut lähetyslista. Palautuksen käsittelyyn ja rahan siirtoon kuluu 10–20 arkipäivää.

Palautettavan tuotteen tulee aina olla käyttämätön ja täysin uuden veroinen.

Palautusosoite

Vie palautettavat tuotteet valmiiksi täytetyn lähetyslistan kanssa Postin toimipisteeseen ja täytä ASIAKASPALAUTUS -osoitekortti.

Kirjoita palautuksen osoitteeksi:

Palautustunnus: asiakaspalautus
Dir-Air Oy
Tehtaankatu 1
11710 Riihimäki

Maksun palautus

Hyvitämme maksamasi summan tilauksesi maksutavan mukaisesti. Palautuksen käsittelyyn ja rahan siirtoon kuluu yleensä noin 10–20 arkipäivää.

Mikäli olet tehnyt tilauksen Klarna-laskulle, saat päivitetyn laskun Klarnasta, kun palautuksesi on käsitelty. Voit itse siirtää eräpäivää Klarnassa (10 päivää). Lisätietoja palautuksen vaikutuksesta laskuusi saat suoraan Klarnan asiakaspalvelusta https://klarna.com/fi/tuki tai puhelimitse 09-425 99 771.

Tuotereklamaatiot

Tuotereklamaatiot tulee tehdä heti paketin noudettua mieluiten soittamalla numeroon 010 4215 700 tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@dir-air.fi

Muut ehdot

Dir-Air Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä vahingoista.
Mahdollisiin asiakkaan ja Dir-Air Oy:n välisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia.
Jos tilanteen erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi, asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta). Lisätietoa asiasta kuluttajille löytyy Euroopan komission verkkovälitteiseltä riidanratkaisufoorumilta (Art. 14, EU asetus No 524/2013): http://ec.europa.eu/consumers/odr

Asiakaspalvelu

Voit ottaa meihin yhteyttä kaikissa kysymyksissä liittyen tuotteisiimme ja toimitusehtoihin. Lähetäthän myös palautetta verkkokaupastamme, se on meille tärkeää!
010 4215 700
asiakaspalvelu@dir-air.fi